Fontanna Czekoladowa

Oferta

W Polsce fontanny czekoladowe to absolutna nowość, od niedawna zaczynają królować na wszelkiego rodzaju przyjęciach. Znane na całym świecie, swój początek zawdzięczają entuzjazmowi ludzi w Stanach Zjednoczonych, kochających dobrą zabawę. Fontanna czekoladowa podczas pracy wygląda jak piętrowy tort czekoladowy, czekolada spływa kolejno po kaskadach, a goście zanurzają w niej kawałki owoców i przekąsek. Jest nie tylko najbardziej widocznym miejscem podczas imprez, ale również najlepszym sposobem na integrację gości, którzy będą mogli osobiście przekonać się o czekoladowych walorach i jednocześnie poczuć się wyjątkowo.

Zobacz zdjęcia

Wysoka na 60 cm trójkaskadowa fontanna.

4 kg najlepszej jakości belgijskiej czekolady Barry.

Podświetlany podest świecący w wybranym przez Was kolorze, lub na zmianę w 16 różnych kolorach.

Okrągły stół wraz z obrusem i skirtingiem.

Profesjonalną obsługę fontanny w trakcie imprezy.

Serwetki, patyczki do owoców i papierowe talerzyki.

Świeże owoce, pianki, ciastka, wafelki, oraz posypki.

Przygotowanie czekolady.

Kompleksową aranżację stołu oraz najbliższego otoczenia fontanny czekoladowej.

Montaż i demontaż fontanny.

Do naszej fontanny świetnie pasuje Palma Owocowa.

OPCJA BEZ PRZEKĄSEK:


Przygotowanie, umycie, pokrojenie oraz podanie przekąsek spoczywa na waszych barkach. Należy kupić przynajmniej 200g przekąsek na osobę. Wszystkie owoce muszą być umyte, pokrojone na małe kawałki (np. kiwi, brzoskwinie, ananasy należy pokroić w kostki, winogrona oddzielone od gałązki ) gotowe od razu do spożycia oraz podane w miseczkach najpóźniej na godzinę przed rozpoczęciem uroczystości.

OPCJA Z PRZEKĄSKAMI:


Przygotujemy dla was prawdziwy słodki bufet pełen świeżych owoców, pięknych półmisków, różnorodnych smaków czekolady oraz wspaniałą atrakcję wizualną jak i smakową dla ciebie i twoich gości. Bufet nie tylko cieszy oczy ale także podniebienia świeżym i doborowym połączeniem smaków wielu owoców.

ZASTANAWIASZ SIĘ PO CO CI OBSŁUGA FONTANNY?

OPCJA BEZ OBSŁUGI:


Bardzo istotną rzeczą przy wyborze tej opcji jest zasięgnięcie informacji czy dana restauracja miała już styczność z fontannami czekoladowymi, czy kelner będzie miał czas zajmować się fontanną i w razie nieprawidłowości będzie wiedział co robić. Podczas obsługi do niezbędnych czynności należy utrzymywanie w czystości fontanny, jej najbliższego otoczenia oraz uzupełnianie przekąsek. Niejednokrotnie zdarza się również, że do misy fontanny wpadają kawałki jedzenia, które trzeba w miarę szybko wyjąć w przeciwnym razie czekolada zamiast płynąć zacznie kapać.

OPCJA Z OBSŁUGĄ:


W przypadku tej opcji nie musicie się o nic martwić. Nasza wykwalifikowana obsługa zajmie się fontanną oraz jej najbliższym otoczeniem od początku trwania uroczystości przez 6 do 8 godzin. Pomoże również waszym gościom w przygotowaniu przekąsek, tworzenia szaszłyków oblanych czekoladą, a na końcu wszystko posprząta, pozostawiając wyłącznie miłe wspomnienia.

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem:
Czy warto wypożyczać fontannę czekoladową bez obsługi? https://slub-wesele.pl/artykuly/fontanna-czekoladowa

w górę